Актуальні матеріали розділу Овочі-Ягоди-Сад
Біостимулятори для столових буряків
Проста-складна пекінка / Пекінська капуста з полів ФГ «Агрокора» завжди бажана у великих торговельних мережах
Сорт як чинник успіху / Щоб товарний виноградник був успішним, вибір сортів для нього має бути науково обґрунтованим
Інтенсифікація черешні / Садівнича наука і практика створили низку інструментів для інтенсифікації вирощування черешні
Стійкі до приморозків / Ранній початок вегетації-2020 поставив персик під удар весняних приморозків
Візит у черешневий сад / Високоякісні плоди черешні можливі за умов обладнання саду протидощовими та протиградовими накриттями
Відкрита ніша / В Україні розпочинається амбітний проєкт виробництва часнику
Сорти нової ери / Родина Escande зробила собі ім’я в селекційній галузі завдяки створенню сортів кісточкової групи
Літнє обрізування яблуні / Літнє обрізування яблуні порівняно із зимовим ефективніше стимулює і балансує плодоношення
Кальцій та яблука / Препарати кальцію на яблуні необхідно вносити вже від ранніх фаз розвитку
Охолодження черешні / Щоб плоди черешні були витривалими в торговому обігу їх слід швидко охолодити після збирання
Суспензії Вуксал в інтенсивному садівництві
Лохина: головне – збалансоване живлення / Директор ТОВ “БЕТЕК” розповідає про особливості технології вирощування лохини
Вентильована підлога для овочів / ТОВ «Гранекс-Черкаси» у 2019 році почало експлуатувати нове овочесховище на 5 тис. тонн
Вплив живлення на врожайність томатів
Огірки для гарантованого збуту
Дослід щодо застосування біостимулятора Вуксал БІО Аміноплант на капусті білоголовій
Картопляна посівна у СТОВ «Воля»
Вітазим — стимулятор росту вашого прибутку / Біостимулятор росту рослин Вітазим зарекомендував себе протягом 12 років в Україні
Поливні норми для винограду / Забезпечити оптимальні умови зволоження винограду можна за допомогою зрошення
Журнали
- 100 найкращих аграрних підприємств України
- Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
- 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями