Овочі-Ягоди-Сад

Компанія Goldoni представила перші оновлені моделі тракторів для саду

Італійське відродження

Італійське відродження

Дві тисячі двадцять другий рік стане першим роком відродження найстарішого європейського бренду агротехніки Goldoni. Компанія представила перші оновлені моделі тракторів для саду. 

У 2021 році компанія Goldoni — виробник тракторів для садівництва і ягідника та іншої сільськогосподарської та промислової техніки перезапустилася під своїм старим брендом й у високій європейській якості. 

Рестайлінг Goldoni офіційно запущений на всіх цифрових платформах і продуктах компанії. Бренд оновився не тільки логотипом, який символізує, зокрема, діалог із партнерами і клієнтами. Друге століття свого життя Goldoni відкриває новими моделями тракторів для саду. 

Goldoni пропонує інноваційні рішення для складних рельєфів місцевості й особливих потреб фермерів. Наприклад, машини, що полегшують роботу садівників і виноградарів. Goldoni прагне розробляти рішення відповідно до високих стандартів якості, технологічних можливостей і з далекоглядним підходом до захисту екології. 

Довговічність техніки для Goldoni — не лише слово. Компанія доводить, що робить не просто надійні машини, але і завдяки розгалуженій мережі партнерів-дистриб’юторів забезпечує повний супровід — комплексні консультації, ремонт і техобслуговування. 

МАШИНИ ДЛЯ ЖИТТЯ 

У липні 2021 року Goldoni представила свої нові марки тракторів на Enovitis in Campo — найбільшій виставці в Італії, присвяченій технологіям виноградарства. Демонстраційне шоу тракторів відбулося в Момбаруццо (П’ємонт) на виноробні Піко Маккаріо. Фермери та експерти протестували техніку Goldoni в реальних умовах. 

Оновлений бренд продемонстрував повноту й універсальність асортименту з лояльними цінами. В Італії були представлені моделі, починаючи з E60 RS з 3-циліндровим двигуном і синхронізованою механічною коробкою передач 16 + 16 і до спеціалізованих тракторів потужністю 75–102 к. с. Зокрема, модель S80 — найкомпактніша 4-циліндрова в категорії з колісною базою 1831 мм і висотою капота всього 1200 мм. 

Флагман лінійки Goldoni — модель Q 110. Стійкий, універсальний і компактний трактор представлений у версії «комфорт»: новий комплект світлодіодного освітлення, нова бічна кришка і кабіна під дахом, bluethooth та вбудовані динаміки гучного зв’язку, можливість здійснення дзвінків без відриву від керма. Як опцію також передбачено можливість установлення камери заднього виду з монітором для контролю всіх маневрів з агрегатами або без них. 

ВЕРСІЯ 4.0 (НОВИНКА) 

Моделі оснащено оригінальним комплектом Goldoni Agriculture 4.0, який пропонує клієнтам і дилерам додаткові функції для управління і поліпшення продуктивності. Базовий пакет під назвою «Сільське господарство 4.0» засновано на апаратних і програмних рішеннях. Грамотно інтегровані в машину, вони дають змогу: 

• підключати трактор онлайн до офісу ферми і дилера для точного моніторингу основних параметрів оброблення; 

• зв’язуватися із сервісним центром на будь-яких на етапах роботи і під час ремонту машин; 

• зберігати дані про роботу машини для підвищення ефективності агротехніки та діагностики як в режимі реального часу, так і віддалено. 

Вся лінійка спеціалізованих тракторів і тракторів Goldoni з вантажною платформою оснащена комплектом підключення, який складається зі шлюзу з вбудованою антеною GPS і акселерометром. До того ж є віртуальна sim-карта та проводка для підключення трактора. Цей комплект дає змогу підтримувати діалог між трактором та хмарним сервером для збирання та аналізу даних. У всіх моделях кабіни доданий 5-дюймовий дисплей для перегляду робочих параметрів безпосередньо на машині. Це бортове обладнання перетворює рухомий трактор у джерело даних, які можна аналізувати та зберігати у режимі реального часу на сервері. Той відправляє аналіз використання оператору або менеджеру автопарку. І навпаки, менеджер може встановлювати робочі та тимчасові плани для кожного підключеного трактора та повідомляти їх операторам окремих транспортних засобів. 

Дані зберігаються і обробляються, створюючи джерело інформації, корисної для підвищення продуктивності машин, попереднього оповіщення в разі потенційних проблем або неправильного використання, створення історичних тенденцій для підвищення продуктивності ферми. Менеджер автопарку може легко: 

• переглядати статус транспортного засобу і його поточного місця розташування; 

• переглядати параметри двигуна і трактора (обороти двигуна, витрата палива, температура, пройдені відстані, відпрацьовані години тощо); 

• бачити прогноз погоди в районі, де працює трактор; 

• встановлювати діапазони часу роботи машини; 

• визначати обсяг роботи кожної машини; 

• створювати статистичні звіти про продуктивність машин із можливістю порівняння їх з іншими машинами і процесами. 

Система також пропонує дві додаткові функції для оперативного обслуговування та управління кожною машиною. 

Функція технічного обслуговування. Система сигналізує про стан перевірок, які необхідно виконати на машині і про їхні крайні терміни. Вона також підключена до дилера, щоб гарантувати оперативне обслуговування і допомогу. 

Функція відстеження. Система записує всі рухи (і характеристики) машини, які можуть бути об’єднані з певним процесом. 

Функція реального часу. Можливість зв’язатися з дилером для моніторингу робочих параметрів машини в режимі реального часу.  

ДОВІДКА 

Трактор C 50

Розроблений Goldoni для широкого спектра спеціальних застосувань: роботи на відкритих полях, між рядами виноградників і садів, у теплицях і розплідниках, а також для всіх численних транспортних робіт, необхідних на фермах і для професійного догляду за землею. C 50 — це рішення для тих, кому потрібна універсальна багатофункціональна машина, що має всі сильні сторони трактора Goldoni: компактні розміри, міцність і надійність. 

Особливості: 

• потужність двигуна — 48 к. с.; 

• коробка передач 12/12 (додаткові чотири режими швидкості); 

• максимальна швидкість — 30 км/год; 

• двигун VM; 

• потужність насоса — 35 л/хв; 

• багатофункціональний.  

Трактор S80

Відповідь на потреби професіоналів, що працюють на виноградниках і в садах: потужність і маневреність, надійність і продуктивність роблять ці трактори ідеальними партнерами для роботи в часто складних умовах спеціалізованого вирощування. Ключова риса — компактний розмір. 

Особливості: 

• найкоротша колісна база у своїй категорії; 

• ексклюзивна запатентована коробка передач з подвійною системою управління; 

• мінімальний радіус повороту; 

• максимальна стійкість і зчеплення завдяки ідеально збалансованій вазі.  

Трактор S 100

Ця модель не викличе у вас бажання мати трактор більшого розміру. Збалансовані, компактні, міцні і невтомні S 100 є ідеальними супутниками для безтурботної роботи. Випускають у шести версіях, серед яких можна точно знайти те, що відповідає вашим потребам. 

Особливості: 

• турбоінтеркулер; 

• повний привід; 

• платформа, встановлена на сайлентблоках; 

• герметична кабіна з оглядом на 360 градусів і кондиціонером; 

• обсяг гідравлічного контуру — 39 + 61 літр; 

• оптимально збалансована вага. 

Інші статті в цьому журналі
Садівництво по-українськи
Садівництво по-українськи
Садівництво по-українськи
1
Статті з журналу:

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ