Овочі - Ягоди - Сад
Головне:
Під час карантину важливо зберегти логістичні потоки для забезпечення аграріїв насінням, - думка За два місяці Україна закупила за кордоном 6 тис. тонн сиру У Канаді послугами агроавіації користується кожен четвертий-п’ятий фермер У групі компаній «Олстас» знайшли спосіб уникнути промивання ґрунтових гербіцидів Зорянський елеватор на Рівненщині завершує відвантаження зерна Компанія FMC розпочала реєстрацію препаратів для захисту томатів від південноамериканської томатної молі Вітчизняні борошномели закликають владу тимчасово обмежити експорт зерна, аби запобігти здорожчанню хліба АМКУ призупинив впровадження «Укрзалізницею» нового договору про надання послуг На термінал Neptune зайшов під завантаження найбільший балкер Про нові органічні малинники площею 40–50 га на кілька років можна забути, – експерт
Овочі - Ягоди - Сад

Надрання полуниця Партенопе нормально почувається після теплої зими

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Італійський консорціум Consorzio Italiano Vivaisti (CIV) вивів новий сорт полуниці для суперраннього вирощування, який потребує мінімальну суму знижених температур для початку цвітіння.

Про це повідомляє Frutinet.

Зазвичай сортам суниці короткого дня для початку цвітіння необхідно набрати певну суму знижених температур, так званих «годин холоду». Саме ця обставина часто перешкоджає отриманню врожаю в дуже ранні терміни. Партенопе значно зменшує цей фактор.

Крім того, урожай нового сорту легко збирати, що знижує трудовитрати і потребу в робочих руках. 

Ягоди Партенопе мають високу якість, вони смачні, щільні і великі, конічної форми, яскраво-червоного кольору, добре переносять післязбиральну доробку (сортування, упаковку). 

За словами селекціонера фірми CIV Мікеланджело Лейса, програма досліджень і розробок фірми націлена на природну стійкість рослин; простоту виробництва відповідно до традиційних агрономічними методами і хорошу придатність як до інтегрованого, так і до органічного виробництва завдяки властивою сорту стійкості до хвороб і низьким потребам у воді і поживних речовинах, що гарантує низький вплив на навколишнє середовище; оптимальні показники якості і хороший термін реалізації.

Читайте також: Відривання плодоніжки полуниць є головним болем переробників

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!