Точка зору розділу Тваринництво
Леонід Тулуш
Промислове перероблення молока: як збільшити обсяги
завідувач відділу фінансово-кредитної та податкової політики Інституту аграрної економіки
Андрій Табалов
«Волошкове поле» розвиває виробництво власної молочної сировини
генеральний директор молочної компанії «Волошкове поле»
Олександр Буднік
Як отримати високі показники заплідненості м'ясної ВРХ
керівник напряму тваринництва агрогрупи «Агрейн»
Сергій Карпенко
Квоти на експорт м'яса птиці до ЄС: які наслідки
виконавчий директор асоціації «Союз птахівників України»
Матеуш Поровський
Як знизити захворюваність поросят після відлучення
технічний спеціаліст зі свинарства, лікар ветеринарної медицини (Польща)
Леонід Тулуш
Зараз молокопереробні підприємства працюють на склади
керівник експертно-аналітичної служби Спілки молочних підприємств України
Мацей Кучковські
Нові виклики Salmonella Gallinarum у Європі
доцент Вроцлавського університету природничих наук (Польща)
Ганна Сузова
Як отримати якісну курячу тушку на забої
керівниця управління технології переробки продукції тваринництва МХП
Василь Лимар
Як зайти в свинарський бізнес і залишитися в ньому
головний технолог племінного заводу «Агропрайм Холдинг»

Журнали

  • 100 найкращих аграрних підприємств України
  • Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
  • 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями