Агромаркет

Подрібнювач для кукурудзяної жатки

Подрібнювач для кукурудзяної жатки

Переобладнання кукурудзяних жаток імпортного виробництва модулем подрібнювача дозволяє вийти на новий рівень продуктивності.

Модуль подрібнювача кукурудзяної маси Сьогодні однією з основних зернових культур в Україні вважають кукурудзу, яка на даному етапі належить до найрентабельніших у виробництві. Збирання цієї культури проводиться як вітчизняними жатками КМС 6, КМС 8, так і імпортними. Проте більшість імпортного обладнання не комплектується подрібнювачами. Їх встановлюють як опцію через суттєву ціну кукурудзяної жатки. Але в технологічному процесі збирання кукурудзи саме відсутність подрібнювача кукурудзяної маси значно підвищує собівартість збирання та підготовку площ для майбутньої сівби.
ТОВ ТД «Мелітопольська агропромислова компанія» пропонує аграріям модернізувати кукурудзяні жатки імпортного виробництва модулем подрібнювача, що підійде для всіх моделей комбайнів. Жатки з таким модулем бездоганно підбирають полеглу кукурудзу. Це дозволяє знизити втрати і досягти високої якості збирання. Крім того, вони забезпечують подрібнювання кукурудзяної маси для майбутньої підготовки ґрунту до сівби. Механізми модуля подрібнювача суттєво полегшують ці процеси та значно знижують їх собівартість.
Модуль подрібнювача на 8-рядній кукурудзяній жатці складається з рами, на яку монтуються редуктори з ножами. Вони забезпечують подрібнення кукурудзяної маси загальним приводом обертального моменту, модулем приводу та запобіжними пристроями, що попереджають перевантаження вузлів та агрегатів, забезпечуючи таким чином безпечну роботу механізму.
Головні переваги модульних подрібнювачів — сучасна конструкція вузлів, автоматичне убезпечення пристрою від перевантажень. Встановлення модуля подрібнювача на 8-рядних кукурудзяних жатках імпортного виробництва передбачає монтаж і встановлення на одній платформі 8 редукторів подрібнювачів з ножами, їх приводу та захисних пристосувань. Жатки з модулем подрібнювача мають низку переваг:
• значно меншу енергоємність виконання технологічного процесу, збирання кукурудзи;
• досить низький зріз (100 мм) і висока якість подрібнення стебел кукурудзи;
• рівномірне розкидання подрібненої маси;
• робочі органи модулів захищені запобіжними пристроями, що підвищує їх надійність в експлуатації;
• зміна напряму обертання сусідніх ножів подрібнювача дозволяє знизити вібрацію та шум у процесі роботи.
На додаткову вимогу замовника жатка комплектується системою відеоспостереження з виведенням процесу подрібнення на екран монітора в кабіну комбайнера. Модуль подрібнювача простий в конструкції і надійний в роботі.
Без сучасного обладнання не вдасться домогтися високої ефективності сільськогосподарського виробництва та фінансової незалежності господарств. Неможливо прибутково працювати на застарілій технічній базі, що залишилася нам у спадок з радянських часів. Застаріла техніка — це втрати врожаю (30—45% його залишається на полі), надмірні витрати пального, витрати на ремонт.
ТОВ ТД «Мелітопольська агропромислова компанія» пропонує аграріям економічно доцільні агрегати, що забезпечують високу рентабельність вирощування сільськогосподарських культур від сівби до збирання. Географія нашого продажу поширюється на Україну, Росію, Казахстан.
Асортимент обладнання, що пропонує наша компанія, представлений: безрядковими жатками для збирання соняшнику, ріпаковими столами з електро- та гідроприводом, кукурудзяними жатками, причіпними та валковими жатками з системою швидкого зрізування. Завдяки нашій техніці сотні господарств щороку знижують втрати при збиранні врожаю. Навіть невеликі фермерські господарства за допомогою нашого обладнання знаходять шляхи оптимального вирішення своїх завдань, можуть активно рости і розвиватися.

 

Олексій Бескупський, ТОВ ТД «Мелітопольська агропромислова компанія»

газета “АгроМаркет” квітень, 2013 року

 

 

 

 

 

 

 

Усі авторські права на інформацію розміщену в журналі “АгроМаркет” та інтернет сторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/magazines належать виключно видавничому дому АГП Медіа та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.

При використання інформації з подальшим будь-яким відтворенням, републікацією, поширенням, переробкою, перекладом, включенням її частин до інших творів обов’язкове посилання на журнал “АгроМаркет” з гіперлінком https://agrotimes.ua/magazines . Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому “АГП Медіа” .

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ