Агромаркет

Ефективна техніка вигідного землеробства

Ефективна техніка вигідного землеробства

 

На виставці «Зернові технології — 2019» в Києві «Лозівські машини» вкотре здивували й порадували своїх покупців. Відбулася ексклюзивна демонстрація нової короткої дискової борони «Дукат» із шириною захвату 9 м. Агрегат виконано в сучасному футуристичному дизайні. Оновлений зовнішній вигляд техніки повністю відповідає ідеології «Лозівських машин» — висока якість і ефективність обробітку ґрунту для ефективних господарств. Відповідно до цієї концепції, починаючи з 2019 року, компанія планує оновити весь парк техніки

 
 

«Ми представляємо ефективну та якісну техніку вигідного землеробства. „Дукат-9” — це логічне продовження нашої лінійки борін «Дукат» від 2,5 до 16 м. Саме 9-метрової борони для тракторів 300 к. с. аграріям бракувало», — зазначає віце-президент із маркетингу та продажу УПЕК Роман Гіршфельд.

 

Новий «Дукат-9» має чимало корисних опцій і можливостей для аграріїв. Серед них — удосконалений механізм гідравліки, нова система складання, функція змінних котків, адаптованих під різні види й умови землеробства, зокрема екстремальні. Загалом, усі оновлення створюють додатковий комфорт в експлуатації, скорочують тривалість польових робіт і забезпечують дбайливе ставлення до ґрунту. Транспортна ширина борони — 3 м, завдяки чому її легко транспортувати дорогами загального користування, а також вона повністю відповідає вимогам європейських ринків.

 

«Ми повсякчас удосконалюємо, модернізуємо, спрощуємо застосування техніки, робимо її надійнішою. Наші агрегати стають сучаснішими, ефективнішими й більш технологічними. Також змінюється геометрія, лінії, контури та колірна схема машин», — каже Роман Гіршфельд.

 

Новинка викликала великий інтерес серед аграріїв. «Це справді довгоочікувана техніка, — розповідає Іван Підгорний, власник фермерського господарства в Київській області. — Має дуже красивий і сучасний вигляд. Ось у мене „Дукат-5” чудово працює, але потрібна ширша машина. Дев’ять метрів — те, що треба. І проходів менше, й на пальному економія».

 

Фермер із Чернігівської області В’ячеслав Науменко вже придбав два «Дукати» із захватом 3 і 6 м, тепер цікавиться більш широкозахватними машинами цієї лінійки під потужні трактори. «Мене приваблює співвідношення «ціна — якість» і те, що агрегати підходять під наш парк техніки», — зазначає він.

 

Низки поліпшень й оновлень зазнала ротаційна борона «Дінар». Завдяки вдосконаленій стійці машина стала легшою на 400 кг. Це дає змогу агрегатувати її з легкими тракторами, знизити витрати на пальне й вивільнити потужніші трактори для інших сільгоспробіт. «Тепер знаряддя можна оснастити двома варіантами стійок і двома типами робочих органів, зірочками литої та збірної конструкцій, розрахованими на будь-які агрономічні завдання», — коментує головний конструктор Олексій Гриненко.

 

«Лозівські машини» також представили передпосівний культиватор «Червонець» у максимальній комплектації з робочими органами із шириною захвату від 35 до 150 мм. «Червонець» — це машина для весни, він незамінний для якісної підготовки ґрунту під сівбу. Завдяки змінним наконечникам і S-подібній пружинній стійці агрегат забезпечує ідеальне посівне ложе — рівне й правильно розпушене.

 

Серед серійних новинок актуальні й популярні серед аграріїв шлейф-борона «Ларі» й важка зубова борона «Ліра XL». «Агрегати незамінні під час передпосівного обробітку, вони мають унікальні характеристики, завдяки уніфікованій рамній конструкції їх можна легко модернізувати й отримати дві машини практично за ціною одної», — наголошує Роман Гіршфельд. «Ларі» ідеально вирівнює оранку й забезпечує оптимальну передпосівну підготовку. «Ліра XL» здатна в найкоротший строк закрити вологу по зораному тлу, рівномірно розподілити по полю рослинні рештки, а також підготувати ґрунт до сівби.

 

Крім надійності та якісного обробітку ґрунту фермери зазначають зносостійкість і доступність техніки «Лозівських машин».

 

В арсеналі сільгосппідприємства «Адоніс» (Близнюківський р-н, Харківська обл.) також є зубопружинні борони «Ліра». «Працюю цими агрегатами вже 16 років і дуже ними задоволений. Чудова техніка, добре себе зарекомендувала», — розповідає керівник господарства Володимир.

 

2019 року «Лозівські машини» планують збільшити обсяг експорту й випустити ще низку новинок. «Ми плануємо розширити присутність на ринку Канади й закріпити свої позиції у Європі, — ділиться планами Роман Гіршфельд. — Також розвиватимемо наші традиційні ринки — це країни СНД і Балтії. Та, звичайно, нашою перлиною, як і завжди, є Україна».

 

Цього року для ще більшого комфорту покупців «Лозівські машини» запровадили нову систему сервісного обслуговування зі скороченням строку виконання гарантійних робіт.

 

«Ми завжди уважні до потреб аграріїв і знаємо, що найбільше їх цікавить прибуток із кожного гектара. Тому пропонуємо тільки ефективні рішення для вигідного землеробства, щоб із „Лозівськими машинами” гроші завжди „пахали” на вас!» — резюмує Роман Гіршфельд.

 

 

газета “АгроМаркет”, березень 2019 року

 

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет-сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа». 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ