Тваринництво

Виробники курятини шукатимуть варіанти екопакування

Виробники курятини шукатимуть варіанти екопакування

Наступного року українці все частіше обиратимуть фасовану курятину.

Про це пише у колонці на AgroTimes власник групи компаній «Володимир-Волинська птахофабрика» Дмитро Добкін.

Ще одним напрямом роботи для промисловості стане перехід на екопакування, вважає він. «Цей напрям складний, адже специфіка продукту не дозволяє просто запакувати його в паперовий пакет. Тому виробники курятини залежатимуть від новинок на ринку упакування», – зазначив Дмитро Добкін.

«У 2022 році ми очікуємо подальшого зростання вартості сировини для кормів, – додав він. – Відповідно це позначиться на собівартості продукції, що помітять споживачі на полицях магазинів». 

Виробники шукатимуть нові ринки за кордоном, щоб шляхом диверсифікації каналів збуту нарощувати обсяги виробництва м’яса птиці, наголосив Дмитро Добкін.