Тваринництво

«Чікен-Люкс» планує збільшити виробництво курятини до 3,2 тис. тонн на рік

«Чікен-Люкс» планує збільшити виробництво курятини до 3,2 тис. тонн на рік

ТОВ «Чікен-Люкс» (Дніпропетровська область), яке вирощує курей-бройлерів, у 2020 році планує збільшити потужність виробництва до 3,2 тис. тонн м’яса на рік. Наразі  річна потужність сягає 2,5 тис. тонн.

Про це директор «Чікен-Люкс» Костянтин Литвинюк розповів в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво».

Підприємство утримує 220 тис. голів птиці одночасної посадки. «Наступного року ми плануємо побудувати три додаткових пташники», – зазначив він.

Крім того, за словами Костянтина Литвинюка, заплановано відкриття 25 магазинів роздрібної торгівлі з продукцією «Чікен-Люкс» у Дніпропетровській області, а також частково вихід на ринок Дніпра.

Довідка

«Чікен-Люкс» є обласним локальним постачальником м’яса. Має два забійні цехи: промисловий забій – до 2,5 тис. голів/год., ручний забій – до 2 тис. голів на зміну.  Продукцію реалізує під ТМ «Чікен-Люкс».

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!