Техніка

2021-й рік стане рекордним для всіх дилерів сільгосптехніки в Україні, - думка

АБА «Астра», що є першим дилером техніки Horsch на території України, у ході офіційного представницта сільгоспвиробника розповіла про перспективи нового центру та про свої на майбутнє.

Про це повідомляє прес-служба компанії АБА «Астра».

«2021-й рік, згідно з нашими очікуваннями, стане найбільш вдалим для дилерів сільгосптехніки за весь попередній час в Україні. Рекордні ціни на сільгосппродукцію, оптимістичні прогнози щодо обсягу врожаю, дають надію, що попит на сільгосптехніку буде активним і в другій половині 2021 року», – зазначив генеральний директор компанії АБА «Астра» Ігор Губарєв.

генеральний директор компанії АБА «Астра»
Ігор Губарєв

За його словами, у виборі аграріями сільгосптехніки спостергіається три ключові тенденції:

  • «Універсальність. Наші клієнти першочергово звертають увагу на можливості широкого спектру використання машин. Купуючи техніку, сучасний аграрій має бути впевнений в тому, що незалежно від того, які умови складуться на полі, його техніка буде достатньо варіабельною і без проблем може бути адаптована для виконання всіх запланованих операцій.
  • Точність. Без цього в сучасному землеробстві нікуди. Horsch має цілу низку посівних машин, які можуть задовольнити навіть найвибагливішого клієнта. Більш того, ці машини кожного року доповнюються новими опціями та технічними рішеннями, які в деякій мірі роблять їх унікальними на ринку.
  • Швидкість. Останні роки показують, що часу на своєчасне виконання операцій стає критично мало, відповідно, сучасний аграрій потребує високопродуктивних машин, якими і славиться бренд Horsch. Як приклад можна навести сівалки Maestro з оновленими дозаторами, причіпні та самохідні обприскувачі Leeb, подрібнювачі Cultroта ін.».

Нагадаємо, «АСТРА» автоматизувала процеси продажів з платформою Creatio.