На Житомирщині відкрили завод із заморожування ягід та фруктів
У селі Поліське, в Коростенському районі на Житомирщині компанія Alte Foods відкрила високотехнологічний завод із заморожування ягід та фруктів.
Про це повідомляють в асоціації «Ягідництво України».
«Наразі завод успішно функціонує. Побудували його дуже вчасно і розпочали роботу в розпал сезону. Зараз працюємо багато і важко, але все в нас виходить: сформували команду і напрацьовуємо досвід. Ми налаштовані оптимістично і задоволені результатами, адже віримо в перспективи галузі на світовому ринку» – прокоментував Роман Анзін, керівник компанії Alte Foods.
Високотехнологічний завод введено в експлуатацію 1 липня 2021 року, а збудовано його лише за півроку з дотриманням міжнародних екологічних та санітарних норм. Виробничі лінії оснащені обладнанням для обробки плодів від провідних постачальників.
Задля максимального збереження всіх корисних властивостей ягід під час шокового заморожування застосовується сучасна технологія IQF та передова система оптичного сортування плодів, що гарантує високу якість продукції. Крім того, компанія має власну лабораторію якості, яка дозволяє максимально точно дослідити продукцію та визначити її якість та клас.
Компанія орієнтується на довгострокове співробітництво з українськими постачальниками якісної сировини та партнерство з покупцями як в Україні, так і в країнах ЄС, Азії та Північної Америки.
Читайте також: На Тернопільщині відкрили нове підприємство із заморожування ягід та фруктів