Овочі-Ягоди-Сад

Ізраїльські вчені розробили покриття для овочів

Ізраїльський стартап Sufresca, що розробляє харчові розчини для фруктових та овочевих покриттів, щоб зменшити харчові відходи та використання пластикової упаковки, зібрав $500 тис.

Про це повідомляє AFN.

Заснована професором Амосом Нуссіновичем з Єврейського університету в Єрусалимі у співпраці з професором Хаїмом Рабіновичем та доктором Іоні Елкінд, Sufresca розробляє технологію «покриття, що дихає», яке може продовжити термін зберігання на кілька тижнів без застосування дорогого холодильника.

Команда стартапу планує зосередитися на огірках, помідорах, цибулі, часнику і перці. Для для цих продуктів існує менше практичних рішень для покриття, на відміну від яблук чи цитрусових, як лимон, де депонування воском вже давно є загальною практикою.

Основою покриття Sufresca є органічна хімічна сполука їстівний морфолін.

Читайте також: Вчені встановили найкращий спосіб зберігання баклажанів

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!