Овочі-Ягоди-Сад

Фермер зриває огірки вранці, щоб були твердішими

Фермер зриває огірки вранці, щоб були твердішими

Фермер Олег Поліщук із села Посягва на Рівненщині сам реалізує власні огірки, що вирощує у 3 теплицях площею по 5 соток кожна. Щоб продукція не була в’ялою, зриває її зранку та охолоджує в льосі.

Про це повідомляє журнал «Плантатор».  

«Огірки зриваємо вранці, бо увечері плоди трохи прив’ялі, – розповів фермер. – Коли на вулиці 20 °С тепла, то в теплиці — 40 °С . Хоча й відкриваєш фрамуги, але все одно сонце пече. А ми намагаємося продавати свіжу продукцію з хорошим товарним виглядом. Огірки зриваємо, кладемо в ящики і ставимо у звичайний льох, аби вони охололи».

Близько 14 години фермер їде на ринок, щоб о 16-ій туди потрапити, коли люди повертаються з роботи. 

«До 19:00 торгуємо, потім збираємося додому. У нас зазвичай забирають все, бо знають, що наша продукція свіжа та безпечна. Так ми працюємо з березня до другої декади жовтня», – сказав Олег Поліщук.

Читайте також:  Огірки дорожчають далі, баклажани дешевшають