Агромаркет

Фронтальні навантажувачі Cat® серії K

Фронтальні навантажувачі Cat® серії K

Нові колісні навантажувачі малої потужності Cat серії K оснащені новим двигуном, гідростатичним приводом і модифікованим важільним механізмом.

  

Три нові моделі колісних навантажувачі Cat® серії K відрізняються ефективністю роботи завдяки встановленому двигуну Cat C7.1 ACERT™. У техніки цієї серії до 25% знижено рівень споживання палива проти моделей серії H. Удосконалена система фільтрації палива оснащена здвоєним паливним фільтром із поліпшеною здатністю утримувати бруд для збільшення терміну його служби. Номінальна частота обертання колінчастого вала двигуна C7.1 ACERT становить 1800 об/хв, як порівняти з показником 2415 об/хв у двигунів машин серії H. Це дозволяє значно скоротити витрати палива, знизити рівень шуму й зношеність. Система зупинки двигуна на холостих обертах забезпечує подальше скорочення витрати палива.

 

Моделі серії K оснащено безступінчатою чотиридіапазонною системою гідростатичного приводу, що забезпечує незалежне управління швидкістю руху та частотою обертання колінчастого вала двигуна для ефективної роботи гідравлічного навісного обладнання. Нова функція управління повільним переміщенням підвищує ефективність роботи на малій швидкості й дозволяє оператору обмежити максимальну швидкість руху до 1,6 км/год (1 милі/год). Керована оператором система регулювання тягової сили допомагає скоротити пробуксовування коліс і, відповідно, зношеність шин, а блокування переднього диференціала підвищує зчеплення.

 

Модельний ряд фронтальних навантажувачів Cat® серії K

 

Модель

Потужність двигуна,

к. с.

Споряджена маса / середня вантажопідйомність,

кг

Ємність ковша

(із шапкою за SAE),

м³

924K

139

11 550/3400

1,7–2,8

930K

161

13 135/4238

2,1–2,7 (3,5–5,0 для легких матеріалів)

938K

180

15 059/5100

2,5–3,2 (3,5–5,0 для легких матеріалів)

Дані: компанія «Цеппелін Україна ТОВ» 

 

За допомогою монітора управління додатковими функціями можна встановлювати різні режими експлуатації машини:

 

– навантаження самоскидів;

– навантаження з перевезенням;

– руху по дорогах.

 

Установки дозволяють змінювати реакцію на ліву педаль. Також за допомогою панелі управління налаштовується потік і тиск під кожен конкретний вид навісного обладнання.

 

Педалі дозволяють незалежно регулювати оберти двигуна та швидкість руху.

 

Великий вибір навісного обладнання й опцій робить машину універсальною (роботи в сільському господарстві, навантаження сипучих вантажів на складах, навантаження колод).

 

Стріла 938K поєднує переваги кінематики стріли із Z-подібним важелем і Tool carrier для роботи з вилами та захватами.

 

Продажі фронтальних навантажувачів Cat на території України здійснюються офіційним дилером Caterpillar — компанією «Цеппелін Україна ТОВ», яка має розвинену мережу пунктів продажу запасних частин і сервісних центрів, що забезпечує повне гарантійне та сервісне обслуговування техніки.

 

«Цеппелін Україна ТОВ» може запропонувати навантажувач Cat однієї з трьох базових моделей і укомплектувати його за бажанням замовника потрібним навісним обладнанням і додатковими системами.

 

 

Антон Капуста, керівник відділу продажу будівельної техніки компанії «Цеппелін Україна ТОВ»

газета “АгроМаркет”, травень 2015 року

  

 

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет-сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ