Агромаркет

Довгострокова оренда імпортної техніки

Довгострокова оренда імпортної техніки

Дефіцит фінансових ресурсів є одним з основних факторів, що стримують розвиток агробізнесу в Україні. Особливо гостро ця проблема відчувається з настанням весняного сезону польових робіт. Тому компанія «Цеппелін Україна» пропонує аграріям підтримку у своєчасному відновленні машинно-тракторного парку.

 

Аналізуючи умови ведення агробізнесу в реаліях складної економічної ситуації, «Цеппелін Україна» реалізує нову модель бізнесу, що давно зарекомендувала себе у Європі та світі — довгострокова оренда імпортної техніки, згідно з якою орендар сплачує лише за фактичний обсяг виконаних робіт, що дозволяє заощаджувати кошти на поточні потреби бізнесу.

 

Перша знакова угода з довгострокової оренди техніки відбулася на Львівщини. Компанія «Цеппелін Україна» забезпечила вчасну поставку з Європи дев’яти одиниць колісних тракторів серії МТ 600D виробництва відомого світового бренду Сhallenger. Власне таку техніку з високими експлуатаційними характеристиками побажало мати у своєму користуванні одне з найбільших господарств на території Львівської області «Агро ЛВ Лімітед». Усього ж на базу господарства поставлено дев’ять колісних тракторів Chаllenger: шість із них МТ685D (370 к. с.), один МТ665D (320 к. с.) і ще два МТ585D (260 к. с.). Ця угода з довгострокової оренди техніки була першою в Україні. Реалізація схеми стала можливою завдяки ефективній тривалій співпраці «Агро ЛВ Лімітед» і компанії «Цеппелін Україна». Господарство вирощує озиму пшеницю, кукурудзу, сою, ріпак, цукрові буряки, а також картоплю, за обсягами виробництва якої 2014 року посіло третє місце в Україні.

 

Юрій Пульгун, операційний директор компанії «Агро ЛВ Лімітед»:

 

За схемою, за якою ми працюємо з компанією «Цеппелін Україна», давно живе весь цивілізований світ. Тут не йде мова про якусь фінансову схему. Це не є продаж або використання якогось грошового ресурсу. Ми, як виробник, взяли трактори Challenger в оренду, платимо за їх використання та за певну кількість виконаної роботи. У цьому разі за мотогодини. І все! Це нам дозволяє сконцентруватися на наших виробничих питаннях.

Ми вперше в Україні погодили таку схему співпраці, якої до цього ще не було. Скажімо прямо, що настали ті часи, коли виживає сильніший і буде жорстка конкуренція. З компанією  «Цеппелін Україна» ми дійшли згоди, взаєморозуміння, взаємовигідного рішення. Ми платимо лише за користування технікою. З фінансового погляду — це означає управління нашими витратами. Тобто ми чітко знаємо, скільки витрат понесемо цього року, в цьому місяці. Проте є ще одна сторона, яку я вважаю досить важливою та прогресивною. Це — культура експлуатації техніки, яка змушуватиме нас поводитися з нею дуже обережно, по-господарськи. Ми хочемо, щоб нашим людям було приємно сідати у нові трактори, щоб вони любили ці машини. Фундамент нашої співпраці було закладено два роки тому, коли компанія «Цеппелін Україна» відкрила сервісний центр у Львові. Ми побачили, що цей колектив забезпечує високоякісне сервісне обслуговування сільгосптехніки. Така глибока співпраця відкриває перед нами новий ринок. Ми не зупинятимемося на цьому, адже в нас є мета — до липня цього року мати ще десять нових тракторів. Ми зацікавлені в нашій подальшій роботі.

 

Фарід Абу Хадід, керівник підрозділу продажу сільгосптехніки «Цеппелін Україна»:

 

Весняне поле вже давно кличе до активної праці. Тому професійні землевласники, які хочуть підвищити продуктивність свого господарювання, обирають сільгосптехніку в компанії «Цеппелін Україна». У вас з’являється надійний партнер, який забезпечує консультативну, сервісну підтримку та постачання оригінальними запасними частинами за будь-якої потреби».

 

 

Наталія Войцехович, менеджер зрекламитазв’язків із громадськістю 

газета “АгроМаркет”, травень 2015 року

  

 

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет-сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ