Тваринництво

KSG Agro у ІІ кварталі збільшив виробництво комбікормів на 32%

Агрохолдинг KSG Agro у ІІ кварталі збільшив виробництво комбікормів на 32%, як порівняти з І кварталом цього року – до 7,64 тис. тонн.

Про це повідомили в компанії.

За словами голови ради директорів KSG Agro Сергія Касьянова, наростити виробництво вдалося завдяки запуску в експлуатацію в травні нової дискової зернової дробарки SKIOLD (Данія).

«На зміну енерговитратним молотковим дробаркам прийшли зручніші та менш енергоємні дискові дробарки, – наголосив він. – Впровадивши на виробництві комбікормів нову інноваційну дробарку датських виробників, ми змогли на 50% збільшити добове виробництво комбікормів, а також досягти оптимальної структури кормів за більш низького споживання енергії».

Як повідомлялося, фахівці агрохолдингу відчули переваги використання нової дробарки на комбікормовому заводі.

Нагадаємо, в листопаді 2019 року KSG Agro впровадив на комбікормовому заводі нову ІТ-платформу, автоматизувавши всі основні процеси. Серед них – приймання та дроблення зерна, розподіл його по силосах, змішування з кожного бункера в необхідних пропорціях та інші. Автоматизація процесів дозволила підвищити продуктивність виробництва на 80%, як порівняти з ручною працею.