Овочі-Ягоди-Сад

Виробники вин та їжі Бессарабії разом представили продукцію в інтернеті

Виробники унікальних вин та їжі Бессарабії, об’єдналися у громадську спілку «Дороги вина та смаку української Бессарабії», яку створено в рамках пілотного проекту Євросоюзу, відкрили свою сторінку на Фейсбук.

«Кожен учасник Дороги є виробником унікальної локальної продукції, яка пройшла експертний аудит Проекту ЄС«Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні», – зазначається на сторінці. – Це означає, що виробляється та зберігається вона із дотриманням всіх правил харчової безпеки. А також, окрім високої якості, є культурним маркером української Бессарабії, що дозволить вам розпочати віртуальну еногастрономічну подорож нашою Дорогою вже зараз, а згодом, після карантину, здійснити подорож реальну». 

Серед учасників – виробники вин «Шабо», «Колоніст», «Винхол Оксамитне», V.Petrov, Vinaria, вин та баранини “Долина Фрумушика», волоських горіхів «Горіх Прочорномор’я», м’ясних делікатесів «Балканські Ястія», крафтові сири «Щедра околиця» та «Бринзарня».  Спілка разом з проектом ЄС «Географічні зазначення в Україні» створили унікальний еногастрономічний туристичний продукт. Вони взяли на себе зобов’язання відповідати європейським стандартам якості надання туристичних послуг та забезпечення харчової безпеки туристів, кожен в своїй сфері діяльності. Проект стартував рік тому.

Читайте також:Регіональне вино треба продавати гуртом

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!