У вирощуванні пивоварного ячменю важливу роль має підживлення
Під час вирощування пивоварного ячменю важливо досягти низького вмісту білку, тому варто бути обережним із підживленням.
Таку пораду дають у фермерському господарстві «Подільська марка» (Хмельницька область).
У господарстві удобрення пивоварного ячменю полягає в додаванні під час сівби 150 кг діамофоски та стимулятора росту.
Для цих цілей висівають два сорти ярого пивоварного ячменю – Квенч і Себастьян – на замовлення компанії «Суфле».
Крім того, у господарстві вирощують озимий ячмінь, яким розраховуються з пайовиками.
Раніше урожайність цієї культури сягала понад 6 тонн/га, а тепер через посуху врожайність культури на порядок нижча.
Додати коментар