Агрономія

У вирощуванні пивоварного ячменю важливу роль має підживлення

У вирощуванні пивоварного ячменю важливу роль має підживлення

Під час вирощування пивоварного ячменю важливо досягти низького вмісту білку, тому варто бути обережним із підживленням. 

Таку пораду дають у фермерському господарстві «Подільська марка» (Хмельницька область).

У господарстві удобрення пивоварного ячменю полягає в додаванні під час сівби 150 кг діамофоски та стимулятора росту.

Для цих цілей висівають два сорти ярого пивоварного ячменю – Квенч і Себастьян – на замовлення компанії «Суфле».

Крім того, у господарстві вирощують озимий ячмінь, яким розраховуються з пайовиками.

Раніше урожайність цієї культури сягала понад 6 тонн/га, а тепер через посуху врожайність культури на порядок нижча.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!