Якість китайського часнику цього сезону погана
Виробництво часника цього сезону було меншим, до того ж якість його через хвороби та дощі під час сушіння є не найкращою. Ціни волантильні, тож іноземні покупці вичікують.
Про це повідомляє FreshPlaza
За словами пана Вана, менеджера з продажу Jining Shangzhuo Food Co., Ltd, новий урожай часнику було зібрано в середині травня. Виробництво було на 10%-15% нижчим, ніж у той самий період минулого року. Під час збору врожаю часнику цього сезону під час процесу сушіння спостерігалися безперервні дощі, що спричинило появу цвілі, і запліснявілі продукти становили аж 15%. Ціни були дуже нестабільними, то зростали, то падали.
«Через поточні високі ціни іноземні клієнти чекають. Очікується, що закордонним торговцям знадобиться деякий час, щоб прийняти вищу ціну», – зазначив представник Jining Shangzhuo Food Co., Ltd.
Читайте також: З’явилися баклажани, дешевшає капуста