Техніка

Väderstad представила надміцний передпосівний культиватор NZ Extreme

Передпосівний культиватор Väderstad NZ Extreme

Компанія Väderstad презентувала новий надміцний передпосівний культиватор NZ Extreme 1250-1425 з шириною захвату від 12,5 до 14,25 м. Завдяки своїй особливості точного контролю глибини обробітку NZ Extreme встановлює новий стандарт підготовки насіннєвого ложа.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Розпушувальні лапи Extreme виготовлені з ретельно підібраних матеріалів та сконструйовані для забезпечення максимальної продуктивності та точної глибини обробітку. Вони працюють під дією інтенсивних вібрацій з мінімальним боковим зміщенням. Така унікальна конструкція розпушувальних лап ефективно подрібнює ґрудки та вирівнює поверхню ґрунту, створюючи ідеальні умови для подальшої сівби», – відзначає виробник.

Передпосівний культиватор Väderstad NZ Extreme

Розташовані в шаховому порядку широкі опорні колеса OffSet підтримують стабільну робочу глибину культиватора NZ Extreme. А 5-секційна рама ідеально пристосовується до поверхні поля та завжди підтримує задану глибину.

«Інноваційне перенесення ваги забезпечує рівномірний обробіток поверхні поля по всій робочій ширині культиватора», – додають у компанії.

Новий культиватор надійде у продаж восени 2021 року.

Передпосівний культиватор Väderstad NZ Extreme

Нагадаємо, Väderstad представила унікальні конічні відвали для культиваторів. Раніше повідомлялося, Väderstad на початку літа випустить найбільшу сівалку Tempo.