Тваринництво

Продукцію ТМ «П’ятачок» стали пакувати в екологічні лотки

Група компаній «Нива Переяславщини» почала пакувати у фольгу свою м’ясну продукцію під ТМ «П’ятачок». Наразі це стосується гриль-меню.

Про це повідомили у компанії.

«Це позитивно у двох сенсах: по-перше, лоток зроблений із альфолі (тонкий листовий алюміній), він чудово розкладається не шкодячи довкіллю, його можна використати не тільки для зберігання, а й для приготування страви», – розповів фінансовий директор «Ниви Переяславщини», куратор м’ясопереробної галузі Олександр Кучер.

Він також наголосив на важливих позначках на пакованні.

«Маємо три різні міжнародні сертифікати: ISO 9001 визначає відповідність виробництва продукту міжнародним стандартам якості; ISO 14001 – відповідність стандартам екологічності; ISO 21001 – міжнародний стандарт на систему менеджменту, визначення критичних точок та запобігання ризикам, – пояснив Олександр Кучер. – Наявність цих сертифікатів гарантує, що якість, екологічність та організація виробництва відповідає високим міжнародним стандартам».

Як повідомлялося, під ТМ «П’ятачок» почали виробляти різнокольорові ковбаски для грилю.

Нагадаємо, KSG Agro збільшить поставки фасованої свинини в торговельні мережі.