Тваринництво

Під ТМ «П'ятачок» почали виробляти різнокольорові ковбаски для грилю

Група компаній «Нива Переяславщини» почала виробляти кольорові ковбаски під ТМ «П’ятачок».

Про це повідомили у компанії.

«Це – продукція літнього асортименту, наших напівфабрикатів із гриль-меню, – розповів фінансовий директор «Ниви Переяславщини» Олександр Кучер, куратор напряму м’ясопереробки. – Співпраця з однією з італійських фірм народила аж три нових види ковбасок для гриля: «Зі шпинатом», «По-Міланськи» з буряком та «Пікантні» з паприкою».

За його словами, співпрацювати з італійцями почали, бо підкорила їхня філософія виробництва продукту, максимально корисного для здоров’я. Підприємство працює за правилом так званої «чистої етикетки»: без штучних барвників та ароматизаторів, посилювачів смаку чи консервантів. Для виготовлення ковбасок до м’ясної сировини – нежирної свинини – додають лише натуральні спеції та сіль.

Поки що випускають невеликі партії, навіть заміси роблять вручну, вивчають смаки. «Якщо споживач знайде продукт цікавим, перейдемо до більших партій», – зауважив Олександр Кучер.

Як повідомлялося, «Нива Переяславщини» шукає нові технологічні рішення у сегменті м’ясопереробки.