Тваринництво

«Молочний альянс» представив цілковиту новинку – сир «Малет»

Група компаній «Молочний альянс» випустила сир «Малет» – абсолютно новий продукт на українському ринку м’яких розсільних сирів.

Про це повідомили у компанії.

«Основними інгредієнтами сиру «Малет» є натуральне коров’яче молоко, ферментний препарат та сіль», – розповіла головна технологиня «Молочного альянсу» Наталя Васильєва. Сир має чистий молочнокислий смак, злегка відчутний солонуватий присмак і ніжний аромат, ніжну пластичну консистенцію з легким розшаруванням.

За смаковими й органолептичними властивостями швидше нагадує мальтійську Джбейну.

Виготовлятиметься новинка на Золотоніському маслоробному комбінаті під ТМ «Яготинське».

«Малет» має дуже обмежений термін придатності – сім діб, а відкритий сир необхідно спожити протягом однієї доби.

Як повідомлялося, «Молочний альянс» додав до лінійки «Яготинське» нові безлактозні продукти.