Овочі-Ягоди-Сад

T.B. Fruit запускає напрям шокового заморожування овочів, фруктів та ягід

Запуск напряму шокового заморожування IQF овочів, фруктів та ягід планується у нинішньому році на основному підприємстві групи компаній T.B. Fruit у Городку Львівської області.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Раніше цим напрямом займався польський завод групи T.B. Fruit. Однак згодом було прийнято рішення про перенесення виробництва в Україну. Таким чином компанія забезпечує робочими місцями українців і створює передумови для розвитку вітчизняної сировинної бази. 

Технологія IQF (Individual Quick Freezing) – швидке заморожування продуктів шляхом використання максимально низьких температур. Це дозволяє  зберегти зовнішній вигляд, смакові властивості та всі корисні речовини у фруктах, ягодах та овочах на рівні свіжого продукту.

Потужності виробництва з шокової заморозки становитимуть 120 тонн сировини на добу. 

У компанії зазначають, що заморожена продукція буде постачатися великими об’ємами для В2В сегменту, так і на полиці українських супермаркетів.

«Сьогодні більшість замороженої продукції на полицях українських супермаркетів займає продукція польських виробників, які в Україні закуповують сировину, фасують це все в Польщі, а потім ми споживаємо імпортовану продукцію з полиць вітчизняних магазинів. T.B. Fruit ламає тенденцію і дає розвиток українському виробництву в цьому напрямку. За рахунок цього збільшиться посадка садівництва під відповідними агрокультурами. Цим самим ми даємо роботу українському селу та робимо акцент на споживанні української продукції», прокоментував Олег Мочалюк, директор із виробництва T.B. Fruit.

Довідка

T.B. Fruit – вертикально-інтегрована міжнародна група компаній із замкненим циклом виробництва. Лідер українського ринку та провідний виробник концентрованих соків в Європі, третій у світі виробник яблучного пектину.  До складу групи входять 7 заводів з переробки фруктів та овочів (Україна, Польща, Молдова), а також транспортно-логістичний та інжиніринговий бізнеси. В T.B. Fruit працює 2,5-3,5 тис. осіб, в залежності від сезону. Компанія належить українському бізнесмену Тарасу Барщовському.

Читайте також:T.B. Fruit запустила крупний завод з виробництва пектину

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!