Овочі-Ягоди-Сад

Польські супермаркети вимагають нульові залишки пестицидів у моркві

Польські супермаркети прагнуть отримувати моркву із нульовими залишками пестицидів, таким чином стираючи межу між органічним та конвенційним вирощуванням.

Про це повідомляє FreshPlaza.

«Супермаркети називають цю кампанію «нульовими залишками на звичайному виробництві», і це було досить складним завданням, оскільки 90 відсотків нашої продукції направляється безпосередньо в роздрібну торгівлю. Якщо ви запитаєте мене, це буде нова тенденція, то я вважаю, що межа між органічним та звичайним виробництвом з часом зникне», — сказав Міхал Гульчинськи, менеджер з експорту польської овочевої компанії GPOiW Polfarm.

У 2020 році цей виробник хоче збільшити площі органічного виробництва.

«Ми вже почали органічне виробництво цього року і хочемо розширити його в новому році. Як і з попитом на нульові залишки, також зростає загальний попит на органіку. Ми також хочемо зосередитись на безпеці харчових продуктів та дотриманні правила нульових залишків щодо всіх наших овочів», — уточнив Міхал Гульчинськи.

Компанія також планує вийти на вимогливі, але дуже перспективні ринки Скандинавії.

Читайте також:Морква подешевшала до рекордного рівня

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!