Овочі-Ягоди-Сад

Цибулю починають зберігати в камерах з регульованим газовим середовищем

Англійські фермери випробували зберігання кількох видів цибулі в камерах з регульованим газовим середовищем (РГС) і довели на практиці, що цей спосіб пригнічує проростання і сприяє кращому зберіганню продукції.

Про це повідомляє FreshPlaza.

Уведення заборон на використання інгибіторів, припинення робот над розробкою нових препаратів пригнічення росту заставляє фермерів шукати альтернативи для зберігання цибулі.

Однією з таких альтернатив можуть бути камери з регульованим газовим середовищем.

За словами представника компанії з виробництва РГС Amerongen CA Technology Нільс Реммелінк із компанії Van, останнім часом все більше запитів надходить від виробників цибулі з Нідерландів, Німеччини та Індії, які хотіли б знати, як контрольована атмосфера сприяє кращому зберіганню цибулі та гальмуванню проростання.

Цибулеве дихання зменшують, зменшуючи відсоток O2 під час зберігання, збільшуючи кількість СО2, контролюючи відносну вологість (RH) та динамічно регулюючи температуру, залежно від реакції цибулі.

Однак визначити ідеальні умови для цибулі важко, тому що вони дуже залежать від типу цибулі, країни та регіону, звідки цибуля родом. Тому дуже важливо контактувати з виробниками цибулі.

Читайте також:Вчені виміряли вплив біопрепаратів на урожайність цибулі

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!