Тваринництво

SMART-контроль кокцидіозу

SMART-контроль кокцидіозу

«Розумна вакцинація» поєднує в собі точність і зручність процесу, відкриває новий цифровий світ можливостей, який починається з повної простежуваності всього процесу вакцинації.

 

Наприкінці 2017 року в живописному місті Единбург відбувся XX Всесвітній ветеринарний конгрес асоціації птахівників (WVPA). Однією з найгарячіших тем, що обговорювались на цьому заході була новітня концепція у підходах до вакцинації під назвою SMART VACCINATION («Розумна вакцинація»). Цей інноваційний підхід, що поєднує в собі як точність та зручність самого процесу, так і абсолютно нові можливості повної простежуваності вакцинації від інкубатора до фабрики. Цю новинку представила на своєму стенді компанія HIPRA, яка брала участь у роботі форуму як один із головних спонсорів.

 

SMART VACCINATION («Розумна вакцинація») — це поєднання трьох елементів: вакцини (EVALON® або HIPRACOX®), пристрою для вакцинації (HIPRASPRAY®) і системи (додатку для телефона, планшета), що дозволяє проводити обмін усією необхідною інформацією в режимі реального часу між інкубатором та господарством (HIPRALINK®). SMART VACCINATION відкриває новий цифровий світ можливостей, який починається з повної простежуваності всього процесу вакцинації.

 

Тиждень почався із заходу компанії HIPRA, присвяченого загальному контролю кокцидіозу за допомогою SMART VACCINATION. У віртуальному турі-знайомстві з технологічними інноваціями взяли участь 200 гостей з усіх куточків світу. На доповідях були розглянуті ключові моменти проблеми кокцидіозу та найдрібніших особливостей вакцинопрофілактики цього захворювання. Також була більш детально представлена концепція компанії, метою якої є підвищення точності процесу вакцинації за допомогою впровадження інновацій в обладнанні для вакцинації (Hipraspray®). Ще однією складовою контролю кокцидіозу, якій багато часу приділили спікери цього сателітного симпозіуму, стало одне з найреволюційніших вдосконалень, а саме введення ад’юванту (Hipramune® T), що значно посилює імунну відповідь на вакцину. Hipralink® — третя складова концепції розумної вакцинації, забезпечує зручний та швидкий зв’язок між двома ключовими ланками — інкубатором і фабрикою, які не завжди належно взаємодіють один з одним. Таким чином, SMART VACCINATION гарантує точність та прозорість процесу вакцинації.

 

Конгрес було офіційно відкрито в Единбурзькому замку вітальним заходом, спонсором якого була компанія HIPRA. Відкриття започаткувало тижню інтенсивної роботи понад 2000 делегатів з усього світу.

 

На конгресі стенд HIPRA став демонстраційною платформою концепції SMART VACCINATION, де делегати мали можливість реального проведення вакцинації з використанням усіх складових цієї концепції, а саме Hipraspray®, Hipralink® та вакцин EVALON® або HIPRACOX®.

 

Протягом тижня понад 300 осіб безпосередньо випробовували систему та мали можливість оцінити всі переваги її використання. Без сумніву, така практична наглядність інновації не могла не бути в центрі уваги делегатів конгресу.

 

HIPRA, окрім всього, звичайно брала участь і у науковій програмі. Виступи стосувалися не лише кокцидіозу, а й деяких інших актуальних проблем ветеринарії, таких як пневмовірус і хвороба Гамборо.

 

На конгресі WVPA в Единбурзі компанія HIPRA знову продемонструвала свою інноваційність підходів у профілактиці захворювань птиці, а також у птахівництві загалом.

 

 

Матеріал надала компанія HIPRA

журнал “Наше Птахівництво”, січень 2018 року

Усі авторські права на інформацію розміщену у журналі “Наше птахівництво” та інтернет сторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа». 

Інші статті в цьому журналі
Наше Птахівництво
Наше Птахівництво
Наше Птахівництво
1
Статті з журналу:

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ