Агромаркет

FENDT – від «Цеппелін Україна»

FENDT – від «Цеппелін Україна»

Світових брендів на Одещині побільшало. Сучасну агротехніку добиратимуть відповідно до потреб сільгосп виробників.

 

К орпорація AGCO, світовий виробник сільськогосподарської техніки й обладнання, розширює свою дилерську мережу в Україні. Офіційним дилером бренду Fendt в Одесі й Одеській області стала компанія «Цеппелін Україна». На початку нового аграрного сезону, коли кожне господарство дбає про повну бойову готовність своїх залізних коней, їх високоякісне та оперативне технічне обслуговування набуває дедалі більшої актуальності. Відтак, що більше сервісних центрів, то краще: завдяки оптимізації навантаження можна розраховувати на значно ефективнішу роботу. Звісно ж, купити вподобану новинку тепер теж буде простіше й швидше.

 
 

Техніка Fendt незамінна для кожної галузі агробізнесу. Трактори, що їх виробляє компанія, чудово працюють як на невеликих виноградниках, так і на потужних овочевих плантаціях. Моделі розрізняються особливими показниками потужності й енергоефективності. Вони прості в експлуатації, обладнані комфортними операторськими кабінами й здатні впоратися з будь-якими завданнями у своїй сфері. Хоча, безперечно, всі переваги цієї сучасної техніки можливо оцінити лише в процесі її експлуатації.

 

Сьогодення, як відомо, сприяє кардинальній трансформації наявних засад торгових відносин. Зрозуміло, що широкий вибір — це ще далеко не все, що потрібно покупцеві. Його цікавить наявність запчастин, а також налагоджений сервіс продавця чи виробника в гарантійному та післягарантійному обслуговуванні.

 

Відтак робота офіційних дилерів згаданого бренду в Одесі й Одеській області не зводиться до суто механічного обслуговування та демонстрації техніки в роботі. Узявши на себе відповідальність із післяпродажного сервісу, фахівці компанії «Цеппелін Україна» оперативно реагуватимуть на кожне звернення своїх клієнтів. А тим, хто тільки приглядається до нової техніки, експерти готові надати найповнішу інформацію про кожну модель та допомогти з вибором: аби домогтися максимальної ефективності придбаного обладнання чи агрегата в умовах конкретного господарства.

 

     

газета “АгроМаркет”, травень 2016 року

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет-сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».
  

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ