Агромаркет

День німецької якості на вашому полі

День німецької якості на вашому полі

Другий рік поспіль «Лемкен-Україна» проводить польову демонстрацію причіпних обприскувачів Примус 35. Торік такі покази відбулися більш ніж у 20 агропідприємствах. Знайомство з німецькою якістю залишило в аграріїв найкращі враження, відтак презентації вирішили продовжити.

За два тижні вже подолано 5 000 кілометрів українських доріг. Усі охочі змогли випробувати на своєму полі вже відомий багатьом Примус. Заявки на демонстрації приймали офіційні дилери «Лемкен». Після підтвердження господарства мали змогу цілісінький день випробовувати обприскувач, а також скористатися нагодою й отримати фахові консультації від менеджерів та інженерів дочірнього підприємства «Лемкен-Україна». Тож, як мовиться, тільки й встигали підвозити воду та заправляти хімікати.

 
 

Цього року у «мандри» українськими полями вирушив причіпний обприскувач Примус 35 із дев’ятисекційною штангою завширшки 28 метрів. Компетентні фахівці охоче консультують аграріїв, як застосовувати базову машину та додаткові опції, що збільшують ефективність та економічність нової техніки. Зокрема, системи паралельного водіння та посекційного відключення секцій обприскувача.

Демонстрації тільки починаються, тому не проґавте чудову можливість випробувати техніку «Лемкен» на своїх полях, зв’язавшись із офіційним дилером або з регіональним представником фірми.

 

 

Олександр Киянець, фахівець із підтримки продажів «ЛЕМКЕН-Україна»

газета “АгроМаркет”, травень 2016 року

     

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет-сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».
  

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ