Елеватор

На цукровому заводі Cygnet стартував новий сезон

На цукровому заводі Cygnet стартував новий сезон

Цукровий завод Cygnet у селі Андрушки Житомирської області розпочав новий сезон виробництва цукру.

Плановий обсяг перероблення на підприємстві цього року становить не менше 2,7 тис. тонн/доба, повідомили в компанії.  

До нового сезону Cygnet провела модернізацію заводу, в яку інвестувала $850 тис.

Зокрема, на підприємстві відремонтовано дифузійний апарат, встановлено новий пульпоуловлювач з реконструкцією схеми жомопресової води, центрифугу С-300 на ІІ продукт і два вакуум-апарати на ІІ продукт.

Також реконструйовано конденсатну схему, встановлено частотні перетворювачі та модернізовано вапняково-випалювальну піч.

Завдяки цьому компанія планує збільшити потужності добової переробки сировини, зменшити витрати газу та покращити якість готової продукції.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!