Елеватор

«Коник» виробив 5 тис. л соку з яблук із червоним м’якушем

«Коник» виробив 5 тис. л соку з яблук із червоним м’якушем

Фермерське господарство «Коник» (Закарпатська область) виготовило цього року 5 тис. л соку з яблук із червоним м’якушем. На це пішло 8 тонн яблук такого сорту.

Про це компанія повідомила на своїй Фейсбук-сторінці.

Червоний колір м’якуша цього сорту яблук обумовлений високим вмістом антоціанів (антиоксидантів) та значною кількістю танінів, пояснили у «Конику».

Сік має насичений кислуватий, освіжаючий смак.

 

Довідка

«Коник» виробляє левову частку яблук та картоплі у Закарпатській області. Має в обробітку 120 га землі під садівництвом, 240 га ‒ під картоплярством.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!