Елеватор

Гастромайстерня «Коза Чка» запустила випуск солоних йогуртових соусів

Гастромайстерня «Коза Чка» запустила випуск солоних йогуртових соусів

Гастромайстерня «Коза Чка» (Вінницька область) почала виробляти новий кисломолочний продукт – солоні йогуртові соуси.

Про це компанія повідомила на своїй Фейсбук-сторінці.

Лінійка йогуртових соусів представлена чотирма смаками: часниковий, хрін, пряний, айран. Основою для них є грецький йогурт, в який додають спеції, прянощі і сіль.

«Спочатку це були просто питні солоні йогурти, але вони не мали успіху, – зазначили в «Коза Чка». – Але експерименти ми не припинили і створили новий унікальний натуральний продукт».

Соуси мають ідеальну густину і підходять для салатів, різноманітних каш, картоплі.

Довідка

Маленька сироварня «Коза Чка» створена виготовляє натуральні продукти з живого молока: питні йогурти, а також сири та кисломолочні продукти з коров’ячого та козячого молока.

АgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!