Елеватор

«Ф'ючефуд» шукає $1 млн для розширення виробництва чіпсів з льону

«Ф'ючефуд» шукає $1 млн для розширення виробництва чіпсів з льону

ТОВ «Ф’ючефуд» (Київська область), яке випускає чіпси з лляного насіння, планує відшукати близько $1 млн інвестицій,  щоб розширюватися.

Про це в інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer розповів співзасновник «Ф’ючефуд» Павло Себастьянович.

«Спочатку збираємося відшукати інвестиції, щоб збудувати великий завод в Україні», – зазначив він.

Постачати ж за кордон невеликі партії «Ф’ючіпсів» є економічно невигідним, пояснив він. Нині компанія випускає приблизно 120 тис. пачок «Ф’ючіпсів» на рік.

«Ф’ючефуд» – ще незавершене виробництво, і «Ф’ючіпси» – лише початок лінійки їжі майбутнього», – підкреслив Павло Себастьянович.

Сьогодні компанія має чотири види чіпсів: класичні, класичні з цибулею, золоті, жовті з італійськими травами. «Щоб це була лінійка бренду, потрібно ще два смаки, – додав він. –  Ми розробили 12 рецептів чіпсів на основі льону з різними натуральними смаковими добавками: такими, як кмин, каррі, кріп, часник, і три – на основі арахісу».

Довідка

«Ф’ючефуд» – єдине підприємство в Україні, яке виготовляє їжу з льону.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!