Агромаркет

У Мелітополі відкрили дилерський центр John Deere

У Мелітополі відкрили дилерський центр John Deere

12 квітня 2013 року у Мелітополі Запорізької області відбулося відкриття нового дилерського центру ТОВ «Агротек» – офіційного дилера сільськогосподарської техніки John Deere в Україні.
Павло Тимофєєв, представник адміністрації та Роман Бондаренко, генеральний директор «Агротек», перерізали стрічку на урочистому відкритті центру Дилерський центр площею близько 2800 кв. м об’єднує офіс продажу, склад запасних частин, сервісну зону і майданчик для демонстрації техніки. Клієнтам пропонується весь комплекс послуг: постачання техніки, продаж запчастин, всі види сервісу як у межах дилерського центру, так і з виїздом фахівців до клієнта.
Склад запасних частин налічує понад 7000 номенклатурних позицій у сезон і розрахований на максимальне задоволення потреб сільгоспвиробників регіону у видаткових матеріалах. Завдяки новому складу термін постачання запчастин John Deere клієнтам Запорізького регіону становитиме від 3 до 24 годин.
Сервісна зона площею близько 1000 кв. м включає два сервісних бокси з можливістю одночасного ремонту до семи самохідних одиниць обладнання. Завдяки оснащенню сервісних боксів у Мелітополі тепер можна виконувати роботи усіх видів складності, включаючи ремонт силових агрегатів John Deere.
В офісній будівлі на території центру відбуватиметься навчання персоналу сервісної служби і механізаторів сільгосппідприємств-клієнтів. Перший семінар фахівці «Агротек» вже провели наприкінці березня.
«Наша мета – бути якомога ближче до клієнта, щоб у будь-який момент забезпечити йому технічну та консультаційну підтримку, – розповів Роман Бондаренко, генеральний директор «Агротек». – Саме тому ми активно інвестуємо в розвиток регіональної сервісної мережі, складську інфраструктуру, персонал. Умови нашого нового центру дозволяють оперативно і якісно виконувати всі запити клієнтів».

 

 

Яна Жовнірук

Усі авторські права на інформацію розміщену в журналі “АгроМаркет” та інтернет сторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/magazines належать виключно видавничому дому АГП Медіа та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.

 

При використання інформації з подальшим будь-яким відтворенням, републікацією, поширенням, переробкою, перекладом, включенням її частин до інших творів обов’язкове посилання на журнал “АгроМаркет” з гіперлінком https://agrotimes.ua/magazines . Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому “АГП Медіа” .

 

 

газета “АгроМаркет”  травень, 2013 року

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ