Агромаркет

Стратегічний проект

Стратегічний проект

ЄБРР підтримує розвиток вантажних перевезень в Україні.

 

Промислові клієнти в Україні та Європейському Союзі (ЄС) матимуть ширший доступ до послуг з перевезення негабаритних вантажів, завдяки оновленню транспортного парку перевізника ТОВ «Негабарит-Сервіс» за підтримки ЄБРР.

 

Лідер на українському ринку автомобільних перевезень негабаритних і складних вантажів, розташований на заході країни біля кордону з ЄС, отримає 5-річний старший кредит на суму 2,6 млн євро. Цей кредит допоможе профінансувати інвестиційну програму компанії, що передбачає закупівлю до 42 обладнаних передовими системами GPS тягачів і 18 причепів.

 

Нові вантажівки зменшать операційні витрати компанії «Негабарит-Сервіс» принаймні на 30%, завдяки скороченню витрат пального і вартості технічного обслуговування. Вони відповідатимуть екологічним стандартам не нижче Євро-6, що допоможе скоротити викиди оксидів азоту (NOx) на 80% і оксиду вуглецю (CO) — на 22%.

 

Кредит буде супроводжуватися грантом у розмірі до 100 тис. євро за програмою ЄС EU4Business і стимулювальним грантом у розмірі 452 400 доларів за програмою ЄБРР FINTECC, реалізація якої почалася в Україні у лютому 2016 року, і метою якої є підтримка впровадження нових технологій у сфері пом’якшення кліматичних змін і адаптації до них.

 

Раніше ЄБРР допоміг ТОВ «Негабарит-Сервіс» у вдосконаленні систем внутрішнього та зовнішнього звітування в рамках програми консультацій для малих і середніх підприємств. Цей проект також підтримувався в рамках ініціативи EU4Business.

 

ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності у країні в 1993 році Банк узяв на себе сукупні зобов’язання щодо надання майже €12,1 млрд у рамках близько 400 проектів.

 
 

 

газета “АгроМаркет”, січень 2019 року

 

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет-сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа». 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ