Агромаркет

Можливості сучасних тракторів

Можливості сучасних тракторів
Можливості сучасних тракторів

На Дні поля в рамках «NEW HOLLAND Демо Тур 2014» продемонстровано переваги сучасної техніки під час виконання різних агротехнічних заходів.

 

Cтати лідером на ринку сільгосптехніки в України може дійсно потужний світовий виробник, що забезпечує сервісне обслуговування та має розгалужену дилерську мережу в усіх регіонах країни. На лідерські позиції впевнено претендує компанія New Holland Agriculture. Найкращим підтвердженням цього стало проведення компанією «Ас-Терра» (дилер New Holland Agriculture) Дня поля, що відбувся в кінці квітня в рамках «NEW HOLLAND Демо Тур 2014» на полях ТОВ АФ «Авангард» на Дніпропетровщині.

 

Цього гарного весняного дня до тракторної бригади господарства приїхали десятки керівників і спеціалістів із сільськогосподарських підприємств кількох областей України, аби побачити нові можливості лідера світового виробництва техніки для агробізнесу. Представлені самохідні машини та причіпна техніка стали підтвердженням цього.

 

У центрі уваги — техніка New Holland

 

Відкриваючи захід, комерційний директор ТД «Ас-Терра» Євген Соловйов зазначив, що для присутніх аграріїв представлено велику лінійку сучасної високопродуктивної техніки. Це — трактори New Holland Т7060, TD5.110, Т8.390, Т8050, зернозбиральний комбайн New Holland СХ 8080, плуг Rabe, ґрунтообробні агрегати, посівний комплекс, телескопічний навантажувач New Holland LM5060 і причіпний обприскувач Kuhn.

 

Характеризуючи лінійку тракторів New Holland, він підкреслив, що вона дуже широка й включає моделі, що представлені в Україні з потужністю двигунів 70–670 к. с. До того ж компанія «Ас-Терра» ексклюзивно постачає клієнтам-аграріям трактори не тільки для роботи в полях, а й для садів і виноградників.

 

Найвідомішою та найпопулярнішою серед фермерів й агрохолдингів є модель тракторів New Holland Т8.390 (340 к. с./389 к. с), що має ідеально збалансоване співвідношення ціни/ якості, через що давно має успіх в Україні та багатьох інших країнах світу.

 

Протягом десятків років українські агропідприємства масово застосовують на різних роботах (від сівби, обприскування до транспортування вантажів і навантажувальних робіт) універсальні трактори з потужністю двигунів 100 к. с. Ці машини стали справжніми робочими конячками в господарствах, тому попит на них залишається стабільним у великих і малих господарствах. Відповідно, на цьому Демо Турі представили перспективного гравця в сегменті техніки — трактор New Holland TD5.110, що повністю відповідає максимальним вимогам до нього. Серед основних його переваг такі:

• поліпшена технологія двигуна, яка дає економію палива;
• разом із легким, міцним силовим агрегатом клієнт отримує абсолютно новий рівень потужності та продуктивності;
• нова комфортна кабіна, в якій покращено панорамний огляд, максимально можлива шумоізоляція та герметичність поряд із ергономічними органами управління дають оператору трактора TD5.110 відчуття комфорту найвищого класу, а також безпеку в роботі з пестицидами;
• гідравлічна система завдяки спеціально розробленій конструкції має високу продуктивність — 47 л/хв тощо.

 

Щодо зернозбиральної техніки New Holland, компанія «Ас-Терра» так само є першовідкривачем у постачанні складних машин, зокрема роторних комбайнів. Представлений на Демо Турі New Holland СХ8080 (354 к. с./394 к. с.) є флагманом лінійки клавішних комбайнів із незаперечною репутацією продуктивних і надійних машин. Інновації, що запроваджені в їх конструкції, відповідають вимогам новітніх технологій комбайнобудування разом із високою продуктивністю і економічністю.

 

Також він зазначив, що цього року компанією буде поставлений перший в Україні комбайн для збирання винограду, який працюватиме на виноградниках нашої країни вже цього сезону.

 

Наголошуючи на сервісному обслуговуванні сільгосптехніки New Holland, Роман Попов, керівник сервісної служби компанії, сказав, що «Ас-Терра» створила першу професійну сервісну службу New Holland в Україні, яка має багаторічний досвід організації роботи сервісної служби, що підтверджується щорічним проходженням сертифікації New Holland. «Запорука нашого успіху — це,безумовно, професійні сертифіковані спеціаNew Holland TD5.110 демонструє сівбу лісти, які проходять навчання за кордоном, підвищуючи свою кваліфікацію для надання максимально якісних послуг, на які поширюється гарантія і після її закінчення. Під час продажу будь-якої одиниці техніки проводимо шеф-монтаж, налаштування, запуск, а також навчаємо оператора підприємства роботи із цим агрегатом у польових умовах, тривалість навчання визначає сам клієнт.

 

Сервісні інженери компанії «ТД» «Ас-Терра» виконують усі види ремонтів двигунів, трансмісій, мостів, діагностики й електричних систем, систем кондиціонування, проведення регламентних ТО й інших видів робіт із технікою New Holland. Так, кожного року виконують понад 50 капітальних ремонтів двигунів і вузловий ремонт, що дозволяє подовжити термін експлуатації техніки. Усе це було б неможливим без роботи найбільшого складу запчастин до техніки New Holland площею 2200 м² у Дніпропетровську, що налічує понад 26 000 найменувань. Також компанія має великі регіональні склади в Донецькій, Харківській і Хмельницькій областях загальною площею зберігання 3500 м². У 2014 році планується розширення на 20% номенклатури запчастин до цієї техніки в структурі складів.

 

Регіональний менеджер з продажу компанії New Holland Agriculture Євген Дорофєєв розповів присутнім про успішну роботу в Україні сільгосптехніки New Holland, яка є абсолютним лідером продажів зернозбиральних комбайнів. Будуть розвиватися дилерські мережі New Holland, зокрема, компанія «Ас-Терра» і надалі залишатиметься одним із провідних постачальників техніки для вітчизняних аграріїв.

 

Перед аграріями також виступили інші представники New Holland, які розповіли про модельні ряди техніки, системи точного землеробства, що запроваджені на ній, а також фінансові механізми для придбання сільгосптехніки. Так, спеціаліст із продукту компанії New Holland Віталій Каплюк зазначив, що це вже десята зустріч у рамках «NEW HOLLAND ДЕМО ТУР 2014», що проходить усіма регіонами України. У рамках проекту демонструють лінійку сільгосптехніки New Holland й основну увагу приділяють новому трактору New Holland TD5.110, що вже має успіх і заслужений авторитет в українських аграріїв. Трактор із потужністю двигуна 110 к. с. є флагманською моделлю, що виробляють у Туреччині. Його продуктивність, комфорт і легкість керування, зручна кабіна для оператора, робота з фронтальними навантажувачами дозволяють бути незамінним універсалом у кожному вітчизняному господарстві.

 

Польова демонстрація можливостей техніки

 

Незважаючи на короткочасний дощ, відбулася презентація можливостей техніки New Holland. Головна увага присутніх була прикута до трактора NH TD5.110, агрегатованого із просапною сівалкою. Його можливості продуктивної та ефективної роботи вони змогли побачити безпосередньо в полі. Швидкість і якість сівби кукурудзи дозволили стверджувати, що трактор New Holland TD5.110 упевнено виконує цю складну операцію. Багато запитань викликали технічні можливості цієї машин, про що детально розповіли спеціалісти компанії «Ас-Терра».

 

Не менший інтерес у керівників господарств і спеціалістів викликала робота агрегата в складі трактора New Holland Т7060 разом із шестикорпусним обертовим плугом Rabe. Ґрунтообробний агрегат якісно вів оранку, відчувалося, що трактор працює без надривів і перевантаження, а ґрунт розробляє легко та відповідно до вимог технології.

 

Оцінюючи роботу обох агрегатів, учасники Дня поля не приховували схвальних відгуків, причому від окремих аграріїв ми чули бажання мати таку техніку у власних господарствах.

 

Завершенням демонстраційного показу стала презентація нового телескопічного навантажувача New Holland LM5060, що буквально крутився як дзиґа на невеликому майданчику. Навантажувач демонстрував як можливості роботи телескопічної стріли з ковшем, так і різні варіанти руху. Технічні характеристики дозволяють йому мобільно та продуктивно працювати в найбільш незручних місцях господарських приміщень, сховищ тощо.

 

Важливою частиною заходу стало вручення Євгеном Соловйовим директору господарства «Авангард» Володимиру Карпенку, на полях якого відбувався захід, подяки компанії за співпрацю. Виступаючи, Володимир Карпенко сказав, що техніка New Holland — дійсно найвищого класу продуктивності та якості. Для отримання високих урожаїв і прибутків господарствам треба переходити саме на цю техніку. А гарним завершенням Дня поля стали призова лотерея для учасників заходу й смачний обід, приготовлений місцевими куховарами.

 

Говорить експерт

 

Віктор Грищук, директор СГК «Перемога» (Запорізька обл.)

Із компанією «ТД «Ас-Терра» наше господарство плідно співпрацює з 2006 року. Тоді ми вперше придбали два зернозбиральні комбайни New Holland, а за кілька років трактор New Holland ТМ190. Роботою цих самохідних машин ми дуже задоволені й вважаємо, що вони стали основою наших прибутків. Підрахувавши витрати, переконалися, що завдяки техніці New Holland заощаджуємо 19 кг/га дизпалива лише на ґрунтообробітку. Реально за рік економимо кошти, за які можна придбати половину нового трактора! Ця техніка виходить вигіднішою та продуктивнішою за дешеву техніку.
Окремо скажу про високий рівень сервісу компанії «ТД «Ас-Терра». Коли трактор New Holland Т8.360 на певний час вийшов із ладу, компанія «Ас-Терра» дала нам аналогічний трактор, і польові роботи не зупинялися ні на хвилину. Це підкреслює високий професіоналізм і максимально уважне ставлення до клієнта з їхнього боку. Загалом тут працюють кваліфіковані спеціалісти, дуже відповідальні та грамотні, що навіть у вихідні через колл-центр розв’язують проблеми аграріїв. 

Надалі плануємо лише розширювати плідну співпрацю з компанією «Ас-Терра».

 

 

Володимир Євтушенко

журнал The Ukrainian Farmer, травень 2014 року

Усі авторські права на інформацію розміщену в газеті The Ukrainian Farmer та інтернет сторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
При використання інформації з подальшим будь-яким відтворенням, републікацією, поширенням, переробкою, перекладом, включенням її частин до інших творів обов’язкове посилання на газету The Ukrainian Farmer з гіперлінком https://agrotimes.ua/journals.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ