Агрономія

Для органічного землеробства важливо мати рівні поля

Для органічного землеробства важливо мати рівні поля
Rows of sugarbeets in Yellowstone River Valley noted for their production in Sidney, Montana, USA

В органічному землеробстві важливо мати рівні поля. За такої умови борона рівномірно обробляє поле, а от кожен горбок чи ямка є потенційним джерелом проростання бур’янів і розвитку хвороб. 

Про це журналу журнал The Ukrainian Farmer розповів директор компанії «Лист-Ручки» (входить до агрохолдингу «Астарта-Київ») Олександр Хоменко.

На сьогодні у господарстві вирощують сім культур: озима пшениця, кукурудза, горох, ячмінь, овес, еспарцет, гречка. 

За словами Олександра Хоменка, за обраними культурами трохи простіше доглядати, ніж за нішевими. 

Найлегше працювати з озимими культурами, бо вони потребують менше догляду й на відміну від нішевих не потребують міжрядного обробітку, зауважив він. 

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!