Для органічного землеробства важливо мати рівні поля
В органічному землеробстві важливо мати рівні поля. За такої умови борона рівномірно обробляє поле, а от кожен горбок чи ямка є потенційним джерелом проростання бур’янів і розвитку хвороб.
Про це журналу журнал The Ukrainian Farmer розповів директор компанії «Лист-Ручки» (входить до агрохолдингу «Астарта-Київ») Олександр Хоменко.
На сьогодні у господарстві вирощують сім культур: озима пшениця, кукурудза, горох, ячмінь, овес, еспарцет, гречка.
За словами Олександра Хоменка, за обраними культурами трохи простіше доглядати, ніж за нішевими.
Найлегше працювати з озимими культурами, бо вони потребують менше догляду й на відміну від нішевих не потребують міжрядного обробітку, зауважив він.
Додати коментар