Овочі-Ягоди-Сад

Названо дюжину найпопулярніших сортів томатів

Іспанське видання El Cоmercio склало перелік з 12 найбільш популярних та найцінніших сортів томатів у світі.

Чері: Маленький томат для салатів. Він має діаметр, який зазвичай не перевищує 3 сантиметри і важить близько 15 г. Для нього характерний злегка кислий смак.

Волове серце: Він великий і широко використовується для салатів, тому що має тонку шкірку і дуже м’ясистий і смачний.

Кумато: Він має колір, який варіюється від темно-червоного до золотистого та своєрідний солодкий та насичений аромат. 

Марглобе:томати досягають ваги 200 г. Вони округлі, гладкі та яскраво-червоні. Шкірка тонка, а м’якоть соковита.

Мельтейн: плід великий, круглий і м’ясистий. Він виділяється тим, що переносить воду з високою концентрацією солі.

Монсеррат: характеризується тим, що у нього зовсім мало м’якоті та насіння. Плоди мають великі розміри, ребристу форму та солодкий смак.

Моруно: це солодкий сорт, але з приємним присмаком кислинки. Його високо цінують, оскільки він дуже м’ясистий і соковитий, має тонку шкірку і мало насіння.

Мухамель: має ребристу форму, м’який аромат та приємну текстуру.

RAF: томати солодкі, смачні і м’ясисті, зеленуватого кольору. Назва говорить про його його стійкість до грибка Fusarium. Росте в умовах високої солоності води.

Сливка: це найкращий помідор для смаження і найбільш підходящий для консервування та грилю. Має невеликий розмір (від 100 до 150 грам), мало насіння, м’ясисту і тверду м’якоть.

Сонатин: ранній сорт з круглими плодами, які добре переносять низькі температури та короткі днів.Вергель: сорт родом з Канарських островів. Він гладкий, з однорідними розмірами та чудовою якістю.


Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!