Гастромайстерня «Коза Чка» запустила випуск солоних йогуртових соусів
Гастромайстерня «Коза Чка» (Вінницька область) почала виробляти новий кисломолочний продукт – солоні йогуртові соуси.
Про це компанія повідомила на своїй Фейсбук-сторінці.
Лінійка йогуртових соусів представлена чотирма смаками: часниковий, хрін, пряний, айран. Основою для них є грецький йогурт, в який додають спеції, прянощі і сіль.
«Спочатку це були просто питні солоні йогурти, але вони не мали успіху, – зазначили в «Коза Чка». – Але експерименти ми не припинили і створили новий унікальний натуральний продукт».
Соуси мають ідеальну густину і підходять для салатів, різноманітних каш, картоплі.
Довідка
Маленька сироварня «Коза Чка» створена виготовляє натуральні продукти з живого молока: питні йогурти, а також сири та кисломолочні продукти з коров’ячого та козячого молока.
Додати коментар