На Черкащині збирають врожай зеленого горошку

Підприємство «Фрау Марта» розпочало 21-й виробничий сезон у складних погодних умовах.
Про це повідомляє генеральна директорка компанії Ірина Павленко на своїй сторінці у Facebook.
«Свій 21-й сезон зустрічає ПРАТ «Фрау Марта». В надзвичайно складних погодних умовах, коли вираз «боротьба за врожай» набуває глибокого сенсу, коли за руль комбайнів вперше сіли новачки – молоді спеціалісти, фахово спрацювали всі служби: технічна, технологічна, управлінська», – зазначає Павленко.
За її словами, підприємство вкотре змогло залучити досвідчені кадри, які працюють разом із новачками. Сезон проходить уже з новою сучасною котельнею, що дозволить скоротити витрати на виробництво. Окрім того, значно зросли зарплати працівників.
«Так, багато наших співробітників зараз захищають нашу країну. Ми чекаємо кожного, хто зараз там, на передньому краї», – додала Павленко, згадавши імена кількох мобілізованих колег.
«Фрау Марта» – найбільше в Україні підприємство із заморожування ягід, овочів і фруктів. Компанія працює з 2003 року в Черкасах, повністю охоплюючи всі етапи виробництва – від вирощування до заморожування.
Читайте також: Консервовані горошок, кукурудзу та квасолю експортують в Італію та Францію