Житомирське свиногосподарство запустило забійний цех
Компанія «АГРО-ПЕК» (Житомирська область), яка спеціалізується на свинарстві, нещодавно ввела в експлуатацію забійний цех.
Про це розповів власник господарства Віктор Поплавський, пише журнал The Ukrainian Farmer.
«Забійний цех дозволить постачати туші свиней до торговельних мереж і м’ясокомбінатів», – наголосив він.
«АГРО-ПЕК» утримує понад 1,3 тис. голів свиней данської селекції – порід ландрас, йоркшир і дюрок, у тому числі понад 150 свиноматок. Постачає елітний племінний матеріал від маленьких поросят до дорослих особин, а також м’ясо.
Господарство виробляє корми на своїх потужностях: частково – з купованого зерна, частково – з вирощеного на власних полях. Так, вирощує кукурудзу на площі близько 30 га.
Як повідомлялося, KSG Agro до кінця осені реконструює забійний цех.
Нагадаємо, ціна живця свиней уже сягає 75 грн/кг.