Агрономія

БТУ-ЦЕНТР розширює виробничі потужності

Офіційне відкриття четвертої виробничої лінії на заводі компанії БТУ-ЦЕНТР, одного із 25% найбільших виробників біопрепаратів у світі, днями відбулося у місті Ладижин на Вінниччині. Це дасть змогу збільшити виробничі потужності та оперативно реагувати на потреби у мікробних препаратах агровиробників з України, Європи, Азії та усього світу.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як зазначається, завод компанії – це високотехнологічне виробництво, оснащене останніми технічними новинками в галузі біотехнологій від найкращих вітчизняних та європейських виробників. Після автоматизації та запуску четвертої лінії ферментації – виробничі можливості зросли в декілька разів. Цікаво, що за одну ферментацію на цій лінії (у середньому це 36-72 години) – компанія отримує понад 45 м3 біопрепаратів. Загалом же за рік завод може виготовляти у середньому 10 тис. тонн готової продукції.

Будівництво заводу у місті Ладижин розпочалося ще у 2011 році, а з 2017 – тривають роботи над четвертою виробничою лінією. Протягом останнього року активно проводили випробування, відпрацьовували технічні вимоги та налагоджували усі процеси до досконалості.

«Біопрепарати – це ефективні, хоч і складні продукти, які вимагають розумного застосування та індивідуального підходу. Це ж стосується і процесу їх виробництва. Щоб отримати високоякісний продукт ми в компанії БТУ-ЦЕНТР приділяємо максимум зусиль дотриманню усіх технологічних вимог та обираємо лише найкраще обладнання від світових виробників», – зазначив генеральний директор групи компаній БТУ-ЦЕНТР, кандидат сільськогосподарських наук Владислав Болоховський.

Урочисте відкриття було приурочене святкуванню 70 ювілею Валентини Болоховської, однієї із засновниць та директорки з перспективи та розвитку компанії БТУ-ЦЕНТР.

Раніше повідомлялося, як забезпечити здорову мікрофлору ґрунту.