АСТАРТА продовжує переробку тростинного цукру-сирцю
АСТАРТА продовжує виробництво цукру з імпортованого тростинного цукру-сирцю. Друга партія продукції, в рамках законтрактованих раніше 60 тис. тонн, вже надходить на Яреськівський цукровий завод.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
На сьогодні підприємство вийшло на продуктивність 820 тонн/добу, випущена продукція відповідає високій категорії якості.
На думку фахівців, загалом наявних в Україні обсягів власного цукру вистачить, щоб повністю задовольнити ним внутрішній ринок і попит споживачів до початку наступного сезону переробки цукрового буряку. Поточні дані щодо врожаю у сезоні 2021 оптимістичні. Для створення резерву продукції, достатньо буде імпортувати і переробити не більше 100-120 тис. тонн цукру-сирцю.
Нагадаємо, «Астарта» починає виробництво інвертованого цукрового сиропу на Полтавщині. Також ми писали, що «Астарта» почала переробку цукру-сирцю з тростини.