Елеватор

KMZ будує елеватор на Полтавщині

Фахівці KMZ Industries виконують работи за 43 контрактами, в тому числі продовжують виконання робіт над проєктом на Полтавщині.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У компанії констатують, що у першому кварталі компанія уклала 43 контракти на виробництво обладнання як для нових елеваторів, так і для елеваторів, що розширюються.

«Результати цього періоду вже дозволяють говорити про продовження позитивної динаміки збільшення продажів. У 2021 році очікуємо приріст продажів елеваторного обладнання та послуг на 30–50% порівняно з минулим роком», – зауважив заступник генерального директора з розвитку KMZ Industries Борис Рибачук.

Зокрема, у портфелі замовлень – 23 зерносушарки Brice-Baker, що будуть введені в експлуатацію цього року. В переважній більшості проєкти «під ключ» – це середні об’єкти на 35–50 тисяч тонн зберігання та фермерські господарства. Але є і масштабні контракти на 250–270 тисяч тонн зберігання.

«Також продовжується виконання робіт за проєктом у Полтавській області, де вже встановлені силоси діаметром 32 м (станом на сьогодні це найбільші наші силоси) загальною ємкістю зберігання 166 тисяч тонн», – додав Борис Рибачук. Нагадаємо, в KMZ збільшили гарантійний термін на елеваторне обладнання. Раніше ми писали, що  KMZ Industries отримав сертифікат ЄС. Також ми повідомляли про те, що через подорожчання металу контракти на елеваторне обладнання вигідно укладати заздалегідь.