За годівлі кормами із сорго свинина та яловичина мають інтенсивніший смак
Здатність відростати до трьох разів на рік ставить сорго поза конкуренцією з іншими однорічними зеленими кормовими культурами.
Про це повідомив генеральний директор «Укрсорго» Ярослав Бардін.
За його словами, із зеленої маси сорго можна виготовляти високоякісне сіно, силос, сінаж.
Спеціальні гібриди сорго з успіхом вирощують на зелену масу, поживність і врожайність якої також не менша за кукурудзяну, а за деякими показниками, такими як, наприклад, уміст каротину, навіть краща.
«За годівлі кормами із сорго яйця курей мають кращий білок, свинина та яловичина отримують інтенсивніший смак і забарвлення», – додав Ярослав Бардін.
Додати коментар