Тваринництво

За годівлі кормами із сорго свинина та яловичина мають інтенсивніший смак

Поділитись:
За годівлі кормами із сорго свинина та яловичина мають інтенсивніший смак

Здатність відростати до трьох разів на рік ставить сорго поза конкуренцією з іншими однорічними зеленими кормовими культурами.

Про це повідомив генеральний директор «Укрсорго» Ярослав Бардін.

За його словами, із зеленої маси сорго можна виготовляти високоякісне сіно, силос, сінаж.

Спеціальні гібриди сорго з успіхом вирощують на зелену масу, поживність і врожайність якої також не менша за кукурудзяну, а за деякими показниками, такими як, наприклад, уміст каротину, навіть краща.

«За годівлі кормами із сорго яйця курей мають кращий білок, свинина та яловичина отримують інтенсивніший смак і забарвлення», – додав Ярослав Бардін.

AgroTimes

Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!
  • 100 найкращих аграрних підприємств України
  • Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
  • 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями