Тваринництво

За годівлі кормами із сорго свинина та яловичина мають інтенсивніший смак

За годівлі кормами із сорго свинина та яловичина мають інтенсивніший смак

Здатність відростати до трьох разів на рік ставить сорго поза конкуренцією з іншими однорічними зеленими кормовими культурами.

Про це повідомив генеральний директор «Укрсорго» Ярослав Бардін.

За його словами, із зеленої маси сорго можна виготовляти високоякісне сіно, силос, сінаж.

Спеціальні гібриди сорго з успіхом вирощують на зелену масу, поживність і врожайність якої також не менша за кукурудзяну, а за деякими показниками, такими як, наприклад, уміст каротину, навіть краща.

«За годівлі кормами із сорго яйця курей мають кращий білок, свинина та яловичина отримують інтенсивніший смак і забарвлення», – додав Ярослав Бардін.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!