Тваринництво

Яловичина та свинина продовжують дешевшати

Яловичина та свинина продовжують дешевшати

На українському ринку свинина та яловичина продовжують дешевшати, а от риба та курятина — дорожчають.

Про це повідомляє AgroNews з посиланням на дані власного моніторингу. 

Яловичина (без кістки):
Середня ціна по Україні: 83,66 грн/кг. З 26 січня ціна знизилася на 0,5%.

Свинина (без кістки):
Середня ціна по Україні 78,63 грн/кг. З 26 січня ціна знизилася на 0,9%.

Сало:
Середня ціна по Україні: 44,10 грн/кг. З 26 січня ціна знизилася на 0,5%.

Ковбаса варена вищого ґатунку:
Середня ціна по Україні: 69,41 грн/кг. З 26 січня ціна знизилася на 0,1%.

М’ясо курей:
Середня ціна по Україні — 39,70 грн/кг. З 26 січня ціна виросла на 0,1%.

З 26 січня ціна виросла в 7 регіонах. Найбільше в Миколаївській (на 4,4%) і Полтавській (на 1,8%) областях

Риба жива:
Середня ціна по Україні 42,33 грн/кг: З 26 січня ціна виросла на 0,5%.

З 26 січня ціна виросла в 7 регіонах. Найбільше — в Сумській (на 10,1%), Одеській (на 3,8%) і Рівненській (на 2,9%) областях).

Agravery

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!