Яловичина та свинина продовжують дешевшати
На українському ринку свинина та яловичина продовжують дешевшати, а от риба та курятина — дорожчають.
Про це повідомляє AgroNews з посиланням на дані власного моніторингу.
Яловичина (без кістки):
Середня ціна по Україні: 83,66 грн/кг. З 26 січня ціна знизилася на 0,5%.
Свинина (без кістки):
Середня ціна по Україні 78,63 грн/кг. З 26 січня ціна знизилася на 0,9%.
Сало:
Середня ціна по Україні: 44,10 грн/кг. З 26 січня ціна знизилася на 0,5%.
Ковбаса варена вищого ґатунку:
Середня ціна по Україні: 69,41 грн/кг. З 26 січня ціна знизилася на 0,1%.
М’ясо курей:
Середня ціна по Україні — 39,70 грн/кг. З 26 січня ціна виросла на 0,1%.
З 26 січня ціна виросла в 7 регіонах. Найбільше в Миколаївській (на 4,4%) і Полтавській (на 1,8%) областях
Риба жива:
Середня ціна по Україні 42,33 грн/кг: З 26 січня ціна виросла на 0,5%.
З 26 січня ціна виросла в 7 регіонах. Найбільше — в Сумській (на 10,1%), Одеській (на 3,8%) і Рівненській (на 2,9%) областях).
Додати коментар