Тваринництво

Виробництво твердого та плавленого сиру «КОМО» отримало міжнародний сертифікат

ТОВ «Дубномолоко» (ТМ «КОМО») отримало сертифікат BRCGS, один із найавторитетніших у сфері харчової безпеки, на виробництво твердого та плавленого сиру.

Про це  повідомили у компанії.

Наявність сертифікату BRCGS означає, що продукція відповідає високим міжнародним стандартам і гарантує:

‒ безпечність і якість ‒ контроль на кожному етапі виробництва;

‒ можливість співпраці з глобальними ритейлерами.

‒ ефективність процесів ‒ оптимізацію виробництва й управління ризиками;

‒ посилення позицій на ринку;

‒ підтверджує відповідальність бренду.

Як повідомлялося, експорт українських сирів у І кварталі зріс на 23,1%.