Виробництво твердого та плавленого сиру «КОМО» отримало міжнародний сертифікат

ТОВ «Дубномолоко» (ТМ «КОМО») отримало сертифікат BRCGS, один із найавторитетніших у сфері харчової безпеки, на виробництво твердого та плавленого сиру.
Про це повідомили у компанії.
Наявність сертифікату BRCGS означає, що продукція відповідає високим міжнародним стандартам і гарантує:
‒ безпечність і якість ‒ контроль на кожному етапі виробництва;
‒ можливість співпраці з глобальними ритейлерами.
‒ ефективність процесів ‒ оптимізацію виробництва й управління ризиками;
‒ посилення позицій на ринку;
‒ підтверджує відповідальність бренду.
Як повідомлялося, експорт українських сирів у І кварталі зріс на 23,1%.