Тваринництво

Виробництво сирних продуктів у І півріччі скоротилося на 40%

У І півріччі 2019 року виробництво групи «сир і сирні продукти» скоротилося майже на 20% порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 63 тис. тонн. При цьому падало виробництво лише сирних продуктів.

За попередніми підрахунками «Інфагро», за січень-червень поточного року в Україні виробили близько 24 тис. тонн напівтвердих сирних продуктів, що приблизно на 40% менше, ніж за аналогічний період 2018 року. 

Виробництво сиру за І півріччя лишилося практично на рівні минулого року – 39-40 тис. тонн.

У ІІ півріччі 2019 року виробництво і сиру, і сирних продуктів скоротиться. Для нарощування випуску сирних продуктів немає сировини і ринків збуту. А зростанню ринку справжніх сирів вже серйозно заважає імпорт європейських аналогів.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!