Тваринництво

Виробництво заморожених частин тушок курей за сім місяців зросло більше ніж удвічі

Поділитись:
Виробництво заморожених частин тушок курей за сім місяців зросло більше ніж удвічі

Протягом січня-липня виробництво частин тушок курей, курчат заморожених в Україні зросло до 138,2 тис. тонн.

Це в 2,1 раза більше, ніж за аналогічний період минулого року, повідомили у Державній службі статистики.

Зокрема, в липні вироблено майже 20 тис. тонн частин тушок курей, курчат заморожених, що в 2,4 раза більше, ніж у липні 2017 року.

Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини зони проведення АТО.

AgroTimes

Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!
  • 100 найкращих аграрних підприємств України
  • Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
  • 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями