Відкриття експорту вітчизняного м’яса птиці до Китаю перебуває на завершальному етапі
Відкриття експорту українського м’яса птиці до Китайської Народної Республіки перебуває на завершальному етапі. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, інформує УНН.
Там нагадали, що проєкт Протоколу інспекційних і карантинно-санітарних вимог до імпорту й експорту м’яса птиці між Україною та КНР було узгоджено наприкінці листопада 2019 року.
«Наразі китайською стороною здійснюється процедура внутрішнього погодження зазначеного документу та відпрацьовується сторонами технічне питання подальшого процесу обміну підписаними текстами Протоколу», – уточнили у міністерстві.
Як повідомлялося, у листопаді погоджено ветеринарний сертифікат для експорту українського м’яса птиці до Ефіопії.
Додати коментар