Тваринництво

Український виробник рослинного м’яса збільшує обсяги виробництва

Компанія Eat me at, перший український виробник рослинного м’яса, на початку листопада переїхала в нове – більше – приміщення, яке дозволяє наростити обсяги виробництва рослинного м’яса до 10 тонн на місяць.

Про це в інтерв’ю AgroTimes розповів засновник Eat me at Андрій Черуха.

«Ми маємо власне виробництво, яке побудували з нуля, – зазначив він. – До цього була маленька лабораторія-виробництво, де два роки проводили тести й експерименти».

За словами Андрія Черухи, поки не планується розширювати асортимент.

«Наразі у нас у планах – тільки виробництво рослинного фаршу, який ми далі вдосконалюємо. Здається, що це можна робити нескінченно», – зауважив він.

Як повідомлялося, іспанська компанія El Pozo Alimentacion виходить на ринок рослинного білка.